Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

tilbake

Vi Søker Arkitekt til StoDesign

Sto Norge AS søker Arkitekt til StoDesign

StoDesign, vårt konsept knyttet til materiell- og fargevalg, skal videreutvikles i våre StoCentre. Dine oppgaver vil være relatert til konseptets innhold med tilhørende profilering og visualisering. Det er vesentlig at rett kandidat bruker sin arkitektutdannelse til å bidra med å lage helhetlige løsningsforslag for beslutningstagere i byggeprosessen. Fokus er både næring og bolig samt nybygg og renoveringsprosjekter. Rett kandidat er innstilt på å gjøre interne og eksterne presentasjoner for at Sto Norge sitt konsept skal bli valgt.

I Norge er vi markedsleder og har ambisjon om å være en ledende produsent innenfor digitalisering.

Vi søker en person som behersker det siste innenfor digitale verktøy og er nysgjerrig på omveltningene innenfor arkitektens rolle. Du har sivilarkitekteksamen / master i arkitektur eller tilsvarende. Kjennskap til Adobe Indesign og Photoshop vil være en fordel. Du behersker engelsk godt og snakker og skriver norsk flytende.

I Sto får du muligheten til å jobbe i en organisasjon der du er synlig og kan påvirke og personlige egenskaper kan kompensere for manglende erfaring. Dersom du synes stillingen virker spennende og interessant oppfordrer vi også nyutdannede arkitekter til å søke.

Vi representerer en internasjonal bedrift med gode kolleger i et spennende arbeidsmiljø. I tillegg til konkurransedyktige betingelser har vi gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du spørsmål om stillingen før du eventuelt sender din søknad kan du ta kontakt med Frode Yngland i Competencia AS på telefon, 959 40 859 eventuelt e-post, frode@competencia.no