Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Designmuligheter

Design av fasade og interiør - muligheter for spennende kombinasjoner

Vårt brede sortiment innen fasade og interiør gir store muligheter til individuelt tilpasset design ved at våre ulike fasadebelegg; puss, maling, stein,galss og mosaikk kombineres for å skape spennende effekter.


Når det gjelder interiør kan ulike farger og strukturer kombineres for å få den sjarme og karakter man ønsker. Våre akustikksystem forstyrrer ikke det visuelle intrykket men integreres i vegger og tak slik at det blir en naturlig del av helheten. Vi har dekorative gulv i en mengde variasjoner av mønster, stukturer og farger samt at vi kan produsere farger på bestilling.


Vår designavdelning StoDesign kan bistå med materiell- og fargevisualisering både til eksteriør og interiør, alt fra enkeltstående bygninger til hele områder med bebyggelse. På våre StoCreative Center finnes det muligheter for å hente inspirasjon og få teknisk rådgivning.

Dekorative fasader

Fasadedesign

Les mer om hvilke designmuligheter det finnes for fasader

Interiør

Interiør

Les mer om våre produkter for interiør og akustikk

Materiell- og fargekonsepter

Material- och kulörkoncept

StoDesign kan være en rådgiver når det gjelder å velge riktig materiale og farger.