Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Designmuligheter

Design av anleggskonstruksjoner - vi tilbyr spennende muligheter

Design er viktig for å skape et godt miljø i parkeringshus. Kontrasten mellom lys og mørke kan ikke være for sterk, det øker risikoen for blending. Det bør også være lett for bilister å finne veien inn og ut av parkeringshuset. Farge, form og tekstur kan være med å skape et flott miljø hvis det blir gjort på riktig måte! Når det gjelder vanntårn og siloer er disse ofte landemerker i miljøet, noe som gjør det estetiske viktig for omgivelsene.


Vårt brede utvalg av både eksteriør- og interiørprodukter gir store muligheter for design. Betongoverflaten kan designes i en rekke farger, gjennomsiktig, matt eller blank. Kanskje ønsket kombinasjon av materialer eller en spesiell struktur? Våre ulike belegg kan kombineres for å skape spennende effekter. Vi har dekorative gulvbelegg i en bred variasjon av mønstre, teksturer og farger, og kan også ordne farger etter ønske.


Vår designavdeling StoDesign kan bistå med material- og farge visualisering av ditt prosjekt, og på våre Sto Creative Center har du muligheten for å hente inspirasjon og få teknisk rådgivning.

Gulv

Produkter og systemer: Gulv

Les mer om våre gulvsystemer

Betong

Betong

Les mer om hva vi kan tilby innen betongrenovering.

Materiell- og fargekonsept

StoDesign: Materiell og fargekonsept

Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med design av for eksempel vanntårn.