Velg ditt språk
Sto digitaliserer

Vi er Norges ledende produsent innen digitalisering av byggebransjen

Som leverandør av byggematerialer har Sto Norge alltid vært en framtidsrettet aktør med innovativ tilnærming til det norske markedet. Med innføring av nye tjenester som direkte leveranse av produkter på byggeplass har vi endret industriens oppfatning av leverandørens rolle i verdikjeden.

Sto Norge har i samarbeid med coBuilder opprettet en moderne digital prosess for administrering, kontroll og distribusjon av produktdata og –dokumentasjon.

Sømløs levering av produktdokumentasjon
Stadig flere i verdikjeden - fra entreprenører til forvaltere og byggherrer - etterspør relevant dokumentasjon for produktene som anvendes på byggeplass. Sto Norge har sammen med coBuilder satt opp en løsning for automatisk levering av produktdata og dokumentasjon inn i digitale byggeprosjekter gjennom bl. a. ProductXchange.

Forberedt for det digitale skiftet
Sikkerhetsdatabladene er et eksempel på produktdata brukt av både produsenter og entreprenører i flere år nå. SDS’ene eksisterer i coBuilder sin database både i form av digitalt dokument og produktdata. Med dataene fra SDS’ene kan brukerne kontrollere kjemikalier og farlige stoffer som anvendes på et prosjekt samt utføre gode risikovurderinger og substitusjon av produkter.

cobuilder_startside2400x1600

Sto Norge tilbyr nå prosjektspesifikke BIM-objekter

Som ett ledd i vårt mål om å bli ledende innen digitalisering av produkt- og systemrelaterte temaer innen byggebransjen tilbyr nå Sto Norge prosjektspesifikke/-tilpassede BIM-objekter for en rekke av våre produkter og systemer. Vi har rett og slett tatt steget videre, fra tidligere kun å tilby generelle BIM-objekter til nå å kunne tilby skreddersydde, prosjektspesifikke BIM-objekter.

Hva mener vi med det?

La oss anta at du velger Norges mest solgte luftede fasadesystem – StoVentec. Da du tidligere kun kunne få et generelt BIM-objekt for fasadesystemet StoVentec, vil du nå kunne få et mer tilpasset BIM-objekt – tilpasset dine spesifikke valg av produkter og oppbygging.

Våre fasadesystemer innehar en rekke valgmuligheter, fra oppbygging til design. Når du har gjort dine valg, tilbyr vi et BIM-objekt med akkurat dine valg, altså et prosjekttilpasset BIM-objekt.

For ytterligere informasjon om prosjektspesifikke BIM-objekter, kontakt din lokale salgsrepresentant.

  • BIM filer finnes i BIM Object

    bimobjects2400x1600

    Vi har mange løsninger tilgjengelig som BIM-filer. Vi jobber kontinuerlig med å styrke dette biblioteket, slik at du skal kunne finne systemer og løsninger som du skulle trenge.

    Oversikt over våre objekter

fv175827_2

TA KONTAKT

Ønsker du mer informasjon angående Sto Norges Digitaliseringprosess, ta kontakt med Tormod Ørdal.

Send meg en mail

RIGHT OFFCANVAS AREA