Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

tilbake

Vi Søker Arkitekt til StoDesign

Sto Norge AS søker Arkitekt til StoDesign

Sto er i vekst og søker, til nyopprettet stilling, relasjonsskapende arkitekt. Du skal i samarbeid med våre salgsavdelinger, i egenskap av din kompetanse, være en ressurs internt såvel som eksternt. Du skal konseptuelt bearbeide investorer og arkitekter i tidlig fase og være en sparringspartner ved valg av løsninger i samspillet mellom lys, farger, materialer, funksjon og kontekst. Du er idérik, kreativ og god på det byggtekniske ift. krav, produktiv energi og økt verdi. Kort sagt skal StoDesign utvikles til en tjeneste der teknologi møter estetikk med gode råd og bærekraftige løsninger som gir virksomhetene styrket identitet.

StoDesign skal som konsept også videreutvikles i våre fire StoCentre. Dine oppgaver vil være knyttet til konseptets innhold med tilhørende profilering og visualisering, internt og eksternt.

I Norge er vi markedsleder og har ambisjon om å være en ledende produsent innenfor digitalisering.

Vi søker en person som behersker det siste innenfor digitale verktøy og er nysgjerrig på omveltningene innenfor arkitektens rolle. Du har sivilarkitekteksamen / mastergrad i arkitektur eller tilsvarende. Du bør ha erfaring fra byggerelatert virksomhet knyttet til design og konstruksjon. Kjennskap til Adobe Indesign og Photoshop vil være en fordel. Du behersker norsk og engelsk godt.

Personlige egenskaper

Relasjonsskaper

Opptatt av estetikk og god formidlingsevne

Evne til å jobbe strukturert

Liker utfordringer - løsningsorientert

Helhjertet, jordnær og etterrettelig


Stillingen er nyopprettet og rapporterer til markedssjef.

I Sto får du muligheten til å jobbe i en organisasjon der du er synlig og kan påvirke. Vi representerer en internasjonal bedrift med gode kolleger i et spennende arbeidsmiljø. I tillegg til konkurransedyktige betingelser har vi gode pensjons- og forsikringsordninger.