Velg ditt språk
hovedbildephotosan_konk

StoColor Photosan - VI GIR BORT - konkurranse

Vi gir bort maling til 3 utvalgte prosjekter - som vil redusere miljøforurensningen

Vi i Sto Norge AS ønsker å bidra til miljøet. Dette ønsker vi å gjøre ved å tilby 3 utvalgte prosjekter maling som vil reduserer miljøskadelig utslipp...Spennende?

OK! la oss fortelle deg om StoColor Photosan

StoColor Photosan er en innovativ og unik fasademaling som aktivt motvirker miljøforurensning gjennom å bryte ned NOx og ozon.

NOx og ozon er to forurensningsverstinger i Norges største byer.
StoColor Photosan inneholder små titandioksidpartikler.

Disse partiklene gir malingen en fotokatalytisk effekt som resulterer i at NOx og ozon brytes ned. Alt som trengs er tilførsel av dagslys.

En uavhengig studie* viser at 250 m2 fasade som males med StoColor Photosan, vil årlig bryte ned NOx tilsvarende det som slippes ut av en helt vanlig personbil i løpet av hele 42.000 kjørte km.
Og det er jo bra, for nå er det vel NOx?

* Kilder: State Institute for Environment, Measurements, and Conservation Baden-Württemberg (LUBW) Source of NOx emissions from cars: German Federal Ministry for the Environment

Vi reduserer NOx
 • Fortsatt Interessert? - Det eneste du må gjøre innen 05.04.2019 er

  stobotte

  Vi i Sto Norge ønsker at du skal sende oss en prosjektpresentasjon i pdf -format. Denne må inneholde antall m2 du ønsker å male, bilder av prosjektet, hvem som er eier og utførende.

  ...kanskje jeg glemte å si det, dette kan like gjerne være et stort rehabiliteringsprosjekt som et nytt bygg. Vi i Sto Norge vil velge ut aktuelle prosjekter som vi finner spennede, blir ditt prosjekt valgt, så har du har fått dekket kostnadene av selve malingen, samtidig som du har gjort en innsats for miljøet. - vinn - vinn.

  Vi ønsker selvfølgelig å bruke de utvalgte prosjektene i vår markedskommunikasjon når prosjektet er ferdig. Men det er bare positivt, eier, entreprenør, evt. arkitekt vil bli nevnt ved markedsføringen.

  Send din prosjektbeskrivelse inn til Sto Norge AS.
  Frist 05.04.2019
  Send oss mail

RIGHT OFFCANVAS AREA